Fira del Cistell a Salt

La Fira Internacional de Salt compleix vint anys amb 68 expositors i amb França com a país convidat, en homenatge a Guy Barbier, que va ser el primer expositor internacional que va venir a Salt i es podrà visitar una exposició que mostra el recorregut de la cistelleria francesa des de 1467 fins avui dia.

Fira del Paper a Sarrià de Ter

Parades amb productes de paper cartró, tallers participatius, espectacles, una destfilada de vestits de paper, una cercavila, un espectacle de màgia i l'actuació de Biflats són alguns dels actes previstos a la Fira del Paper de Sarrià de Ter

Fira de la Poma a l'Armentera

Al llarg del dia fira de la poma al nucli antic de la població amb diverses activitats com venda de productes artesans, demosrtracions i parades amb diverses varietats de pomes. La fira tancarà a les 7 de la tarda amb sardanes a la plaça Catalunya amb la cobla Osona.

Ecofira de Navata

De les 10 del matí a les 9 de la nit, fira amb xerrades tallers, conferències i venda de productes ecològics i d´artesania. Durant la jornada també hi haurà activitats infantils i diverses presentacions.

Fira artesanal i gastronòmica a Sant Joan de les Abadesses

A partir de les 10 del matí, a la Plaça Anselm Clavé, Fira artesanal i gastronòmica del pagès.

Adoptalia a Figueres

De les 9 del matí a les 8 del vespre al recinte firal celebració de la fira Adoptalia amb cursa de canicross amateur i caminada, exhibició d´agility, exhibició de frisbee, exhibició d´habilitats canines, exhibició de doma natural, exhibició de gossos d´assistència, atraccions infantils i tallers, entre d´altres.

Fira de l'Olla a Breda

Al llarg del cap de setamana, la fira de l'olla ha programat diverse activitats. Terrissa, artesania i gastronomia se citen a Breda.

Fira de l'avellana i l'artesania a Brunyola

Brunyola es converteix de nou en la capital catalana de l'avellana amb la celebració de la 23a edició de la Fira dedicada a aquest fruit sec. Aquest dissabte, es preveu la realització de tallers infantils, actuacions musicals a càrrec de Miquel del Roig o la Masovera Barbuda.

Fira Liberisliber a Besalú

La fira d'editorials independents té una nova cita a Besalú. Fins a 50 editorials participaran en un esdeveniment que preveu diferents firmes d'autors, presentacions, recitals poètics, taules rodones i tallers.

Fira del Vehicle d'Ocasió a Figueres

L'onzena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres posarà a la venda prop de 450 vehicles entre els 14 concessionaris expositors que hi participaran. La mostra se celebraal Recinte Firal, en un espai expositiu de més de 6.000 m2

Fira de la bruixeria a Sant Joan les Fonts

Durant el cap de setmana fira de la bruixeria amb diverses activitats com mercat esotèric, tallers de dansa, música, activitats infantils, espectacles, xerrades, demostracions, vol d´escombra, cercavila embruixada, tren de les bruixes i molt més al Clot de l´Infern i al Castell de Juvinyà.

Fira de la cervesa artesana a Vidreres

Més de 30 tipus diferents de cervesa es podran tastar en els nou estands que aquest dissabte i diumenge ompliran la plaça Lluís Companys del municipi. Un dels grans atractius de la fira és que comptarà amb una cervesera francesa que donarà un toc especial i diferent a la mostra, la qual pretén ser un fòrum de difusió i promoció d´un mercat i una cultura.