SANT GREGORIOnzena edició de la Fira del Pa i de la Xocolata

A partir de les 10 del matí, 11a edició de la Fira del Pa i de la Xocolata, un esdeveniment centrat en aquests dos típics productes que han fet les delícies de milions de nenes i nens de totes les generacions. La fira ofereix la possibilitat de degustar i comprar productes artesants, a més de gaudir d’un ambient festiu, càlid i familiar.

BANYOLESFira de Sant Martirià

A partir de les 10 del matí, inici de les activitats i, al llarg del dia, diferents actes com espectacles eqüestres, mostra de races autòctones dels Països Catalans, concursos, exhibicions, mostra de tractors i eines antigues del camp, mercat d’artesania, fira del dibuix i pintura, entre d’altres.

BÀSCARAFira del formatge i el teatre

- Pels carrers del poble, durant tot el dia.

- A les 12 del migdia, a la sala municipal, representació de «Torna-la a tocar Sam».

- A les 6 de la tarda, a la sala municipal, representació de «Fuita» del taller de teatre de Figueres.

- A 1/4 de 7 de la tarda, sardanes amb la cobla Cervianenca.

FIGUERESFira galàctica

De les 10 del matí a les 6 de la tarda, a la plaça Catalunya, fira galàctica amb zona infantil, jocs de taula, concursos, música i altres acitivitats lúdiques.

VIDRERESSant Iscle i Santa Victòria

- A les 8 del matí, amb sortida a la plaça de l’Església, Sortida Popular BTT entorn de Vidreres, ruta de nivell mig/alt. Arribada a la plaça Lluís Companys.

- De les 9 a les 11 del matí, a la plaça Lluís Companys, Esmorzar Popular.

- De 2/4 de 10 del matí a la 1 del migdia, al c/ Pau Casals, Trobada de Col·leccionistes de xapes de cava.

- A 2/4 de 10 del matí, al centre de la Vila, XV Ruta dels Tapers - Trobada de Clàssics.

- A 2/4 d’11 del matí, Pujada al Castell de Sant Iscle. Sortida a la plaça de l’Església i visita guiada a càrrec de Joan Llinàs, arqueòleg de les excavacions portades a terme al Castell.

- A 2/4 de 12 del migdia, Exhibició de Twirling, a la plaça Lluís Companys.

- A 2/4 de 12 del migdia, Missa Solemne de St. Iscle i Sta. Victòria, amb la Coral Parroquial i la interpretació del Goigs de St. Iscle i Sta. Victòria.

- A 2/4 de 8 de la tarda, al Teatre del Casino la Unió, Ball - Berenar de Festa Petita amb el conjunt «Àngel i Pol». Hi haurà tastets de salsafí i moscatell.