La banda Brighton 64, una de les principals representants del moviment mod a l'Espanya dels vuitanta, presenta avui a la sala Sidecar de Barcelona el seu últim treball, El tren de la bruja, un disc doble inspirat en un relat de Carlos Zanón, segons ha informat la discogràfica BCore. Zanón, autor de novel·les d'èxit com Yo fui Johnny Thunders, ha escrit les lletres d'algunes cançons de l'àlbum i és l'autor del relat que acompanya el disc i que narra la història d'un home amb una vida gris que decideix reunir la banda que havia liderat de jove i amb la qual havia aconseguit cert èxit.

Com el protagonista d'aquesta història, els membres de Brighton 64 van dissoldre una banda d'èxit en el moment àlgid de la seva carrera i van tornar a reunir-la anys després, però la diferència és que els germans Gil mai han deixat de tocar i han tingut altres grups com Los Brigatones o Matamala.

El tren de la bruja és un disc doble conceptual i ambiciós, amb un fil argumental construït braç a braç per Carlos Zanón i Albert i Ricky Gil, amb aportacions de Jordi Fontich als teclats, Eric Herrera a la bateria i Pablo Jiménez al baix.