El Festival Embassa't, el certamen de música independent del Vallès, que se celebrarà els dies 8 i 9 de juny a Sabadell, ha tancat el cartell d'actuacions de la desena edició amb l'escena catalana «més potent». Els nous noms que s'han afegit a l'agenda són els valencians Muévelo Reina, els barcelonins The Unfinished Sympathy, el dj Maadraasso i VEMO, el projecte musical dels components de la banda catalana Manel Arnau Vallvé i Martí Maymó, segons ha anunciat l'organització.

A més, també actuarà la formació anglesa Zola Blood, la primera vegada que es pugen en un escenari d'Espanya, sumant-se així als noms ja confirmats dels catalans Mishima, Mazoni, Núria Graham, La Iaia i L'Últim Veí, entre d'altres. A l'apartat de música electrònica, hi haurà Jmii, Begun i Sau Poler, que completen una agenda en la qual també hi haurà Heardbirds, Pau Roca, TUTU i Lucient.

El cartell s'ha elaborat a partir de les votacions dels assistents a la passada edició, en una selecció dels millors representants d'aquests deu anys de vida, que per aquest 2017 torna a l'escenari en el qual va arrencar, el recinte La Bassa de Sant Oleguer.