They Might Be Giants, Tensnake i Albert Pla són els tres últims grans noms que se sumen al cartell del Vida 2018, que ahir l'organització ja va donar per tancat, juntament amb les confirmacions de The New Raemon & McEnroe, J. Bernardt, Est Oest, Vetviolet, Desert, Jordi Lanuza, Xavi Alías i Da Souza. El Vida, que se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol a la Masia d'en Cabanyes, afronta així la seva cinquena edició destacant l'aposta per grans artistes de renom internacional combinats amb l'oferta de grups emergents.

Al mateix temps, l'organització ha donat per tancada la programació del Vida Club, que reunirà 18 DJs amb residència en clubs i festivals nacionals i internacionals, així com també agitadors culturals de diferents àmbits.

Els últims noms anunciats se sumen a les confirmacions ja anunciades de Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine, Calexico, Los Planetas, Curtis Harding, Nick Mulvey i Joe Crepúsculo, entre altres. Pel que fa als abonaments, aquests són a la venda a un preu de 85 euros.