Un motorista va morir ahir a primera hora de la tarda després d'un xoc frontal amb un cotxe a Masarac. El conductor del vehicle de dues rodes va morir a l'acte i en canvi, el conductor del turisme va resultar il·lès. El xoc es va produir quan faltaven uns deu minuts per les dues de la tarda a la carretera GIV-6024, que enllaça Sant Climent Sescebes amb Cabanes. Durant les tasques de salvament la carretera va resultar tallada i la restricció del trànsit rodat va durar més de quatre hores.

Tot i que els Mossos s'han fet càrrec de la investigació, tot indica que la moto, de la marca BMW, anava en sentit Sant Climent i llavors, per causes que es desconeixen, el turisme, un Opel Meriva, s'hauria desviat del seu carril i envaït el contrari i va acabar xocant amb la moto. En la topada, el motorista va morir i el turisme es va incendiar. El conductor, però, va poder sortir ràpidament del seu cotxe i va resultar il·lès.

La víctima mortal és un home de nacionalitat espanyola, de 62 anys.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).

Aquest accident mortal arriba després que el cap de setmana passat perdessin la vida cinc persones a les comarques de Girona. Una família -quatre víctimes-, en un accident dissabte a les Lloses i un motorista, diumenge, a Bàscara.