Endesa reforma la subestació de Palau per millorar el servei a 57.000 clients

07.01.2014 | 07:24

La companyia elèctrica Endesa ha acabat la reforma de la subestació de Torrevent, al terme de Palau-saverdera, per substituir els equips existents per uns d'última generació. Les obres, que han suposat una inversió de 30.000 euros, comportaran, asseguren, una millora substancial en la qualitat del subministrament elèctric que beneficiarà 57.000 clients de tretze municipis de la comarca.
En concret, s'ha renovat equipament de tecnologia avançada amb la finalitat de protegir una de les principals línies d'alta tensió de la zona. L'objectiu de l'actuació passa per augmentar la garantia del servei assegurant la continuïtat del subministrament en cas d'incidència així com una més ràpida resolució d'aquestes.

Un pla de millora global
Els municipis que es veuran beneficiats per aquestes obres de renovació són l'Armentera, Cadaqués, Castelló d'Empúries, el Far d'Empordà, Palau-saverdera, Pau, Peralada, El Port de la Selva, Roses, Sant Pere Pescador, la Selva de Mar, Ventalló i Vilajuïga. Els treballs s'emmarquen en un pla de millora global de les xarxes elèctriques que estan portant a terme a la comarca.

Enllaços recomanats: Premis cinema