Les restes de l'ultralleuger desaparegut el passat 22 de desembre trobats avui per un pesquer en aigües de Roses no contenen els cossos dels seus tripulants, segons han pogut confirmar els tripulants del submarí contractats per la família d'un dels dos desapareguts.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'aparell es troba a uns cent metres de profunditat a la zona del cap Norfeu i, ara, s'hauran de decidir les pròximes accions a emprendre.

El pesquer que ha trobat les restes pescava aquest matí a unes nou milles al nord del port de Roses quan ha pujat en els seus cables restes de l'ultralleuger.

La instructora Joana R., de 48 anys i veïna de Torroella de Montgrí, i l'alumne Antonio Marcos N. de A., de 44 i amb residència a Barcelona, volaven en l'aeroplà en el moment de la seva desaparició el passat 22 de desembre.

Durant vuit dies, els equips d'emergències van buscar sense èxit l'aparell i, des que va cessar l'activitat d'aquests efectius, la família de l'alumne va contractar un helicòpter amb un radar detector de metalls, així com el submarí que ha confirmat avui la procedència de les restes trobades a Roses.