Comissen 693 plantes de marihuana valorades en 13.500 euros a Avinyonet

Els Mossos van detenir tres homes de Roses i Figueres que les cuidaven en una nau industrial

17.01.2014 | 07:21
La plantació de marihuana comissada pels Mossos.
La plantació de marihuana comissada pels Mossos.

Els Mossos d'Esquadra van comissar el 8 de gener 693 plantes de marihuana valorades en 13.500 euros que es trobaven en una nau d'Avinyonet de Puigventós. Van detenir els tres homes que van enxampar manipulant les plantes.

Els Mossos van tenir coneixement que al polígon "La Timba" s'hi podria cultivar marihuana. Una patrulla s'hi va adreçar i van veure que de la nau en sortia una forta olor. Van començar a inspeccionar-la quan en van sortir dos operaris en una furgoneta. Acabaven de fer unes reparacions a la nau. Els van aturar i posteriorment es van posar en contacte amb l'encarregat de la nau que els va mostrar l'interior. Això els va permetre comprovar que en una part hi havia una zona que s'havia adequat per a la plantació de marihuana. Els tres detinguts, acusats d'un delicte contra la salut pública, estaven fent tasques de manteniment quan van entrar els mossos. Es van comissar les plantes i el material.

La mateixa setmana van localitzar-ne 300 més en un pis de Figueres. El darrer comís de marihuana més important a la comarca en els darrers mesos es va produir a Figueres on van localitzar 1.200 plantes en una propietat.

Enllaços recomanats: Premis cinema