Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Castelló d'Empúries han detingut un dels presumptes autors dels dos robatoris que ha patit l'Ajuntament de la localitat des de principi de mes, en els quals van sostreure 3.000 euros i diversos xecs nominals.

Segons han recordat avui fonts municipals, amb tan sols una setmana de diferència l'Ajuntament va patir dos robatoris.

En el primer d'ells van ocasionar diversos desperfectes, entre els més importants la destrossa de l'alarma i l'intent d'obrir la caixa forta.

Després d'una setmana van tornar a entrar aprofitant que l'alarma no estava arreglada i aquesta vegada van entrar directament al despatx de Tresoreria i van aconseguir fer un forat a la caixa forta i emportar-se uns 3.000 euros i diversos xecs nominals.

A causa del primer intent de robatori a l'Ajuntament, els seus responsables ja es van posar en contacte amb una empresa de seguretat per instal·lar càmeres de videovigilància i reforçar el sistema d'alarmes de l'edifici del consistorial i d'altres dependències municipals.

Fa només uns dies, un dels presumptes autors, acompanyat d'un altre individu, va anar a cobrar un dels xecs sostrets del consistori en una entitat bancària de fora del municipi.

Gràcies a les càmeres de vigilància d'aquest establiment, de moment, s'ha reconegut i detingut a un dels presumptes autors.

Les investigacions encara continuen obertes per si pogués haver-hi més persones implicades en els fets.