La 26a edició de la Fira del Vaixell d'Empuriabrava comptarà enguany amb més de 450 embarcacions que es posaran a la venda a preus des de 1000 a 900.000 euros i amb eslores de 4 a 20 metres. La Fira se celebrarà del 12 al 20 d'abril al port nàutic d'Empuriabrava.

Trenta-cinc empreses posaran a la venda embarcacions de tot tipus, des de petites pneumàtiques, a motores, caics o motos aquàitques. A més, també hi haurà estands amb complements nàutics, immobiliària o d'escoles nàutiques. Per als que busquin embarcacions semi noves, cada expositor pot tenir a la venda una única embarcació "milla zero". Es tractarà d'embarcacions gairebé noves, a vegades ni tan sols matriculades que es podran comprar a un preu de semi nou.

Els organitzadors han destacat referent a aquesta edició, que el nombre d'expositors es manté a l'alçada i enguany l'Associació Catalana de Ports s'hi ha afegit per promocionar la campanya Sailing Costa Brava. Es tracta d'un forfait que permet fer set estades a diferents portrs de la Costa Brava nord adherits a la campanya. Com a complement de la fira s'ha organitzat una convocatòria d'examens a Patró Navegació Bàsic i Patró d'Embarcació d'Esbarjo el 16 d'abril. A més, el dia 12, coïncidint amb l'incii de la fira, s'ha organitzat una trobada Instragram your City consistent en persones que fan fotografies.