Unes tres-cents persones van assistir ahir a la segona edició de la Jornada sobre Comerç i Turisme que va celebrar Roses al Teatre Municipal centrada en les noves tecnologies. Amb el títol "Desperta i actua: xarxes socials, apps... al servei del teu negoci" es van donar eines perquè els comerciants obrin noves possibilitats aplicant les noves tecnologies.

Experts en l'àmbit del màrqueting i les xarxes socials van apropar aquestes eines tecnològiques als nombrosos assistents que van voler seguir la jornada. Van començar amb la ponència de l'experta en inversions a internet, consultoria nacional i internacional, Montserrat Peñarroya; seguida de la fundadora i sòcia a WuWant Marketing & Creativity, Mun Bau.

També hi va haver espai per explicar iniciatives més properes com la campanya "Fes la bossa!" on participa l'Ajuntament i Roses Comerç. Es tracta d'una campanya per ajudar a dinamitzar el comerç treballant conjuntament entre ?poblacions i administracions. Roses ha volgut ajudar al seu teixit comercial oferint aquesta jornada per obrir-los a noves possibilitats. La va cloure la conferència de l'economista Emilio Duró.