Un veí de Jafre va morir ahir mentre treballava en una granja col·locant bigues en una coberta quan va caure d'uns deu metres d'alçada a Cistella. Malgrat l'arribada dels efectius d'emergències no es va poder fer res per salvar-li la vida. La víctima és un veí de Jafre, Joaquim Carbó Tarrés, de 63 anys i de nacionalitat espanyola. Era conegut al municipi perquè havia estat regidor per CiU durant el darrer mandat a l'Ajuntament i a més, era una persona que havia col·laborat amb entitats del poble com ara l'equip de futbol i els caçadors. A més, estava al càrrec de l'empresa Pretensats Carbó SL, que també és a Jafre.

Els fets van succeir ahir quan faltaven uns deu minuts per a les onze del matí, quan els Mossos de l'ABP de Figueres van rebre l'avís de l'accident laboral per part d'un altre treballador.

La víctima estava treballant a la zona amb un altre company col·locant unes bigues en unes naus d'una coberta d'un granja i per causes que es desconexen va caure d'una alçada de deu metres i va morir d'una aturada cardiorespiratòria malgrat que anava equipat amb arnés, que el subjectava.

Les causes de l'accident es troben sota investigació i en el lloc de l'accident laboral, al mas la Fàbrega de Cistella, s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra de l'ABP de Figueres, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament de Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.