Ensurt de matinada en una casa de Roses. Uns lladres van entrar pel balcó de la casa i van sorprendre la propietària, a qui van amenaçar i van agafar pel coll exigint-li diners. Van aconseguir diners i aparells electrònics i llavors, van fugir. La dona va alertar el seu marit i van avisar els Mossos, que van aconseguir atrapar els lladres després que els sorprenguessin en un carrer proper mentre amagaven uns objectes. Després van arrencar a córrer i els dos homes finalment van ser retinguts pels Mossos.

Els arrestats són dos veïns de la ciutat, de 33 i 47 anys, de nacionalitat israeliana i marroquina, veïns de Roses i van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Tots dos tenen antecedents i passaran en les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Els fets es remunten cap a dos quarts de sis de la passada matinada, quan una patrulla dels ?Mossos va rebre l'alerta d'un possible robatori en un habitatge situat a la urbanització Mas Mates de Roses. Immediatament els agents van acompanyar l'home a casa, on van trobar la dona molt alterada, acompanyada per dues filles. La dona va relatar que dues persones havien entrat pel balcó i l'havien agafat pel coll exigint-li els diners que tenia al domicili. Un cop van aconseguir els diners, els lladres també van agafar diversos ?objectes electrònics de valor i van fugir.

Ràpidament, els policies van muntar un dispositiu de recerca a la població per localitzar els dos lladres.En un carrer de Roses, una de les patrulles va veure dues persones que amagaven diversos objectes sota un vehicle aparcat. Els agents van comprovar de què es tractava i al acostar-se al lloc les dues persones van arrencar a córrer. Després d'una persecució, els Mossos van interceptar els dos fugitius, que concordaven amb la descripció dels lladres i els van detenir.