L'Ajuntament de Roses i l'Institut Català del Sòl (Incasòl) estan treballant perquè passat l'estiu es puguin començar a posar a la venda les parcel·les de la zona industrial entre la carretera de Roses i la de Vilajuïga que es va començar a gestar el 1998 i des de fa tres anys està aturada per una sentència judicial que l'anul·lava el primer pla del sector. L'Ajuntament sosté que es va rectificar i els canvis estan introduïts al POUM.

El regidor responsable de l'àrea de Coordinació Territorial i Sostenibilitat, Carles Pàramo, ha explicat que "hi va haver un POUM nou que es va iniciar abans que hi hagués la sentència en contra i el POUM ho resol". Per tant, es considera que no es va fer de mala fe i es pot continuar tramitant, explica. S'han assegurat que això fos així i després de tres anys de conèixer la sentència "Incasòl està revisant els preus perquè vol posar a la venda parcel·les", diu Pàramo. L'Ajuntament també espera per tal d'activar la venda de les seves parcel·les. En el seu cas tenen previst la construcció de les naus i llogar amb opció de compra, condicionant-ho al fet que s'obri el negoci i que es creïn llocs de treball.

El polígon industrial compta amb un sòl industrial de 68.933 metres quadrats, 51.718 dels quals són propietat d'Incasòl -d'entre 3.200 i 12.000 metres quadrats- i la resta de l'Ajuntament -de 900 m2 i una de 1.700 m2-. Tal com va publicar Diari de Girona, el febrer del 2010 va posar-les a la venda a ?preus de 150 metres quadrats la petita i 170 la gran. S'espera que vagin a la baixa.