Un jutge de Figueres (Alt Empordà) ha deixat en llibertat amb càrrecs un home de 33 anys, amb diversos antecedents, que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra en ser sorprès quan fugia d'un edifici portant una pistola semiautomàtica, sis carregadors i gran quantitat de munició.

Segons han informat avui els Mossos d'Esquadra, l'home va ser arrestat el passat 8 d'agost, quan una patrulla de la policia catalana es va dirigir a un edifici del carrer Avinguda Vilalloga de Figueres després de ser alertats de que s'estava produint una baralla a l'interior d'un pis.

Quan els agents van arribar al pis, no van detectar cap baralla, però van veure que, en el mateix edifici, un home intentava saltar la tanca per fugir de l'edifici.

Els agents es van dirigir immediatament al lloc i van aconseguir interceptar i identificar a l'home, de 33 anys, nacionalitat francesa i veí de Figueres.

En el registre, els agents van descobrir que l'home portava a l'interior d'una bossa d'esports una pistola semiautomàtica de 9 mil·límetres i sis carregadors, a més d'una gran quantitat de munició de diferents calibres per a diferents armes de foc.

Per aquest motiu, els agents li van requisar l'arma i la munició i el van detenir, acusat d'un delicte de tinença d'armes i explosius.

Els agents no han pogut establir per ara cap connexió entre l'arrestat i l'alerta que van rebre per la baralla, segons fonts policials.

El detingut, amb diversos antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs a instàncies del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres.