Roses ha resolt l'acumulació d'autocaravanes en alguns punts conflictius del terme dissemintant-les per evitar les molèsties que ocasionen. Estava previst que entre avui i demà es retiressin les d'un solar privat del Port del Reig. L'Ajuntament busca solucions per a l'estacionament d'autocaravanes i autobusos. La regidora no adscrita, Paqui Guijarro, proposa que s'adeqüi un solar a la zona industrial.

Al Port Canigó s'han retirat els vehicles que hi estacionaven durant dies. Al carrer Port del Reig ho han fet amb els que estacionaven a banda i banda de carrer i està previst que el particular propietari d'un terreny també molt utilitzat les faci fora. Al carrer del Clot del Franquet i al Vial Nord també s'han fet marxar. Ho explicava dilluns el regidor de Seguretat Ciutadana, Àngel Tarrero, que informava que "s'ha solucionat disseminant-les per diferents llocs del poble". Tarrero constatava, però, que aquest tipus de vehicles poden estacionar 48 hores on vulguin. És el debat que es genera a diferents poblacions turístiques des de fa uns anys on molesta que estacionin sense pagar durant dies en alguns punts.

La regidora Paqui Guijarro va proposar que es podrien situar a la zona industrial, se'ls trauria del centre "i no vindrien com aquest any, que ha estat una colonització".

L'alcaldessa, Montserrat Mindan, va posar de manifest que s'està estudiant amb el sector turístic de trobar una solució tant per a l'estacionament de les autocaravanes com dels autobusos. El regidor de Seguretat va remarcar, però, que el terme de Roses són 42 quilòmetres i que la problemàtica és a l'estiu, quan hi ha una població de 90.000 persones per atendre.