Cadaqués va ser dissabte el punt d'aturada de 120 motos que participaven en la "BMW Luxury Touring", una ruta internacional de la coneguda marca automobilística. L'Ajuntament va rebre els participants i els va fer entrega d'una placa commemorativa.

Les motos arribaven cap al migdia i es concentraven al passeig de Cadaqués en la sisena edició del tour, que ha fet ruta i ha visitat diferents punts de les comarques gironines. A la comarca també es van aturar a Peralada. A Cadaqués, l'alcalde, Joan Figueras, i la regidora de Turisme, Remei Piqué, van rebre'ls per donar-los la benvinguda i una placa de record. Entre les moltes motos que es van poder veure a la concentració s'hi agrupaven usuaris de BMW's 1200 LT o de la K1600 GTL.

El tour de caire internacional integra clubs oficials de diversos estats europeus com Itàlia, França, Portgual o Espanya, entre altres. La trobada es va idea per part dels fòrums de BMW Luxury Touring a Espanya i a Itàlia. Els fòrums organitzen trobades en els territoris dels respectius països.

La primera edició es va fer a Itàlia, la segona a la zona de Barcelona o Torí, a Itàlia, entre d'altres.