L'Antoniette és una veïna d'Empuriabrava que aquest dimecres se'n va anar a buscar bolets per la zona de Tapis, a Maçanet de Cabrenys, i es va perdre. El que és curiós del fet és que té 88 anys i malgrat estar desapareguda més de 18 hores per l'Albera, la dona va aparèixer tranquil·lament a una carretera que porta a Darnius, sana i estàlvia. Quan se li va fer el reconeixement mèdic per part del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), malgrat estar cansada, no se li va trobar cap patologia derivada de passar la nit al ras i va poder tornar a casa després de l'experiència.

Els efectius d'emergències van treballar per localitzar la dona des de dimecres a la tarda. Al voltant d'un quart de vuit es va començar l'operatiu, però la dona havia desaparegut al votlant de les quatre de la tarda. Havia anat a buscar bolets amb el seu marit i un amic, però en una zona boscosa de Tapis s'havia perdut.

Arran d'això, els Bombers i els Mossos d'Esquadra van estar treballant durant tota la nit, buscant per pistes forestals i tota la zona boscosa de Maçanet de Cabrenys per trobar la boletaire i finalment, al voltant de tres quarts de nou del matí d'ahir van rebre la trucada d'un home que alertava que havia vist una dona, a uns dos quilòmetres de Darnius, que corresponia a la descripció de la boletaire.

I finalment, una patrulla dels Mossos la va localitzar. Seguidament, els efectius d'emergències s'hi van desplaçar i els efectius del SEM van fer-li una revisió i la dona va dir que es trobava bé i li van donar l'alta mèdica. Seguidament se'n va anar cap a casa després d'haver passat la nit al ras, segons va explicar.