Salut reprčn el concurs per l´adjudicació del CAP de l´Escala aturat

La Fundació Salut Empordŕ ja ha confirmat que hi optarŕ mentre que Eulen diu que encara ho estŕ estudiant

02.11.2014 | 07:29

El departament de Salut ha reprčs el concurs per a l'adjudicació del CAP de l'Escala, després d'haver-lo aturat divendres per resoldre unes preguntes relacionades amb les bases que havia formulat una de les empreses. Des del Govern asseguren que ja s'ha solucionat i que es podran presentar les ofertes fins la setmana vinent. La Fundació Salut Empordŕ ja ha confirmat que hi optarŕ mentre que Eulen diu que encara ho estŕ estudiant. D'altra banda, l'Escala va oferir dimecres una reunió convocada per la Plataforma en defensa de la sanitat pública catalana per informar del procés i de les conseqüčncies que pot tenir. L'objectiu de les trobades, que es faran a altres poblacions, és que la ciutadania s'impliqui i emprengui accions per aturar-ho.

El dimarts acabava el termini per a presentar les ofertes al concurs per la gestió del centre mčdic perň pocs dies abans s'havia aturat després que una de les empreses formulés dubtes sobre un dels apartats de les bases en relació a les despeses de personal. Ara, el departament ha anunciat que ja s'ha resolt aquest cas i que han reobert el concurs. Les empreses interessades podran presentar-s'hi fins dissabte vinent. El projecte surt a licitació per un pressupost de més de 2,4 milions d'euros i, de moment, se sap que Salut Empordŕ hi optarŕ. Eulen encara ho estaria estudiant. La primera adjudicació es va haver d'anulˇlar deixant sense efecte la concessió a la multinacional Eulen perquč es va concloure que les bases no eren correctes. La iniciativa, perň, ha provocat una forta controvčrsia a la zona i els municipis que depenen de l'ABS ja ha manifestat en diverses ocasions el seu desacord.

D'altra banda, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, va assegurar al xat del setmanari l'Empordŕ que la Fundació -que fins ara ha gestionat el CAP- estŕ preparant una bona oferta i que la voluntat de és que el segon CAP que ha compromčs el departament a la ciutat sigui gestionat per la Fundació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema