Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de l'assassinat de la seva parella, tots dos de nacionalitat gambiana, a primera hora d'aquesta tarda a la població gironina de Sant Pere Pescador, informa la policia autonòmica.

La mort d'aquesta dona, de 32 anys, ha tingut lloc en un bloc d'habitatges de forta presència immigrant sense que, de moment, es conegui encara el mòbil del crim.

El detingut té 55 anys i alguns dels seus veïns han afirmat que la parella era protagonista habitual de baralles en l'àmbit domèstic, fins al punt que ja s'havia interposat una denúncia contra el presumpte assassí.

El matrimoni tenia tres fills i la menor, una nena d'un any, era a l'habitatge en el moment del crim, mentre que els altres dos, de cinc i nou anys, estaven a l'escola, on han acudit psicòlogues per donar-los assistència.

Segons fonts de la investigació, el presumpte homicida ha acabat amb la vida de la seva parella de diverses punyalades i, posteriorment, ha intentat matar també a un cunyat.

Un veí ha rescatat al detingut quan bona part dels habitants de l'edifici pretenien linxar-lo, a l'amagar en un dels pisos fins a l'arribada de la policia.

Després de l'arribada dels agents, el marit ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la localitat de Roses i, ara, està pendent de tornar a l'habitatge per a la reconstrucció del crim.

La plaça de les Flors, on s'ubica aquesta zona d'habitatges, està ocupada en aquests moments per nombrosos veïns que segueixen el dispositiu que ha desplegat la policia, conscient de la presència en els blocs de familiars del presumpte assassí i de la víctima.

El detingut passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres, acusat d'un delicte d'homicidi.