Els Mossos d'Esquadra van caçar aquest dilluns dos vehicles d'alta gamma, un Ferrari i un Lamborghini, circulant a 205 i a 174 km/h per l'AP-7 a l'altura de Garrigàs. Dos homes, un de nacionalitat francesa i l'altre de nacionalitat irlandesa, van ser denunciats com a presumptes autors d'una infracció del Reglament General de Circulació per conduir a una velocitat excessiva. Ambdós van pagar la multa a l'acte, ja que són estrangers, i van seguir el seu camí.

Ambdós fets van ocórrer el mateix dia en un control de velocitat que una patrulla de trànsit del sector de Figueres havia establert al quilòmetre 37,1 de l'AP-7.

Quan passaven tres minuts de les dotze del migdia, els agents van detectar un vehicle, un Ferrari, que circulava a 174 km/hora en un tram de carretera en què la velocitat màxima és 120 km/hora. Els Mossos van aturar el vehicle i van notificar la denúncia al seu conductor. Quaranta minuts més tard, els agents van detectar un segon vehicle, en aquest cas, un Lamborghini, circulant a alta velocitat. En aquest cas el radar va captar el cotxe circulant a 205 km/hora, en el mateix tram d'autopista. També va quedar denunciat.