Un nen de dos anys va rebre un tret a la cama d'una pistola que hauria disparat la seva àvia per accident mentre l'estava netejant en una casa de Cabanes. Aquest és el relat dels fets que va donar la dona després que fos ingressat a l'hospital de Figueres, on ahir el vespre encara es trobava ingressat.

Els fets es troben sota investigació dels agents d'investigació de la comissaria dels Mossos de Figueres. Volen aclarir les circumstàncies que van acabar amb el nen ferit pel projectil i també, miraran d'aclarir si l'arma amb què es va produir el fatal incident està registrada i si l'àvia de la criatura compta amb llicència d'armes.

El fatídic accident es va produir ahir al matí en una casa de Cabanes. La pistola s'hauria disparat de forma accidental mentre l'àvia la netejava i els dos eren a la cuina. El projectil va rebotar en algun armari i el terra i després, la bala va acabar impactant a la zona del genoll de la cama del nen de dos anys. Segons sembla, la bala es va fragmentar en diversos trossos.

La mateixa família va portar la criatura fins a l'hospital cap a tres quarts de dotze del migdia i allà, el centre va alertar la Guàrdia Municipal i els Mossos d'Esquadra dels fets. Aquest últim cos policial és el que es troba al càrrec de la investigació. Ahir van detenir tècnicament l'àvia per poder aclarir per què va anar a petar una bala a la cama del seu nét. En principi tot indica que és un accident però tampoc es descarta que pugui acabar detinguda o imputada per tinença il·lícita d'armes o lesions.