Les poblacions de la badia de Roses s'han marcat pel 2015 l'objectiu de donar a conèixer i donar identitat al segell Club de les Badies més Belles del Món en què van entrar el 2011 i que juntament amb Santander són els únics integrants de l'Estat espanyol. Es crearan eines i material per identificar els atractius i oferta de la badia.

La distinció té l'aval de la Unesco i reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals dels que en formen part. Hi ha badies d'arreu del món que tenen el segell. Els ajuntaments de Roses, Castelló, l'Escala i Sant Pere aprofitaran el que pot suposar de promoció turística. Els ajuntaments s'han ?reunit per fer balanç de les accions desenvolupades aquest any i establir el pla per a l'any vinent amb el principal objectiu d'incrementar el coneixement d'aquest segell diferenciador. S'ha parlat amb l'empresariat local perquè s'impliqui en la promoció del segell i s'ha donat a conèixer a través de fires. A més, s'han editat materials promocionals i s'ha participat en activitats del club com el Congrés anual.

Segons han informat, continuant amb la direcció marcada, l'equip de treball s'ha marcat el pla d'accions que girarà a l'entorn dels dos eixos: configuració de la identitat del segell i la seva comunicació. En el primer apartat, les actuacions previstes se centraran en la creació de les eines i material necessari per a la identificació dels atractius i oferta de la badia, com l'edició d'un mapa de recursos, l'elaboració d'un vídeo promocional o la creació d'un arxiu fotogràfic. També es donarà a conèixer la pertinença al club a entitats, empreses i mercats emissors.