Tres joves han estat detinguts a Lleó, dos d'ells veïns de Figueres (Alt Empordà), per un presumpte delicte de tràfic de drogues en una operació que s'emmarca en el pla contra el tràfic i consum de substàncies estupefaents a llocs i locals d'oci.

Segons ha informat avui la Subdelegació del Govern, l'operació es va desenvolupar al barri d'El Crucero i als detinguts se'ls van intervenir 215 grams de cocaïna que, en adonar-se de la presència policial, van llançar sota un vehicle.

Els tres detinguts són d'origen dominicà, de 34, 17 i 25 anys, dos d'ells veïns de Figueres i el tercer d'una localitat de la zona d'El Pánamo lleonès.

Els tres circulaven en un vehicle pel barri d'El Crucero i en detectar la presència d'una dotació policial uniformada, van estacionar el vehicle i el van abandonar precipitadament, cosa que va motivar que fossin requerits per a la seva identificació.

En aquell moment, un dels tres va llançar un paquet sota un altre vehicle que va resultar contenir 215 grams de cocaïna.

A més de la droga confiscada, els efectius policials també han intervingut dos vehicles, quatre telèfons mòbils i 120 euros en metàl·lic.

Els dos detinguts majors d'edat han estat posats a disposició del jutjat d'instrucció número 3 de Lleó i el menor a disposició de la Fiscalia de Menors.

La cocaïna ha estat dipositada a la Unitat de Sanitat de la Subdelegació del Govern a Lleó per a la seva anàlisi.