El Teatre de Roses s'ha tranformat durant dos dies en el Museu del Carnaval per tal de mostrar als joves que "Per Carnaval, no tot s'hi val". En diferents espais s'han recreat les escenes habituals que es poden viure, des de la diversió als efectes d'un excés d'alcohol. Més d'un miler d'escolars s'espera que passin pel teatre.

Els assistents poden fer un circuit per diferents espais envoltats de disfresses, màscares, fotografies i que mostra els riures, plors, drogues, alcohol o males experiències que es poden viure al carnaval.La intenció és mostrar la cara i la creu per aportar la informació necessària perquè siguin els mateixos joves els que decideixin de quina manera volen viure el carnaval. El teatre s'ha dividit en un total d'11 espais expositius, cadascun d'ells destinat a una temàtica: ?Carnaval, L'ahir, L'altra cara, El ?cosidor, L'armari, El cartell, La campanya, La passada, L'endemà, ?Exposició ètica etílica i (Re)visions.

Fins avui els alumnes de tercer i quart d'ESO, de Batxillerat i dels cicles formatius dels instituts de Roses i també 400 escolars de Castelló visitaran el museu. També hi haurà entrada lliure avui fins a les nou del vespre. És la tercera edició de la campanya per conscienciar els joves.