L'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez (CiU), repeteix de candidata a les properes eleccions amb l'objectiu de tornar a aconseguir el govern per poder acabar projectes començats a aquesta legislatura. Del govern dels darrers quatre anys destaca que s'han reduït els robatoris i furts a la zona urbana, zones comercials i aparcaments.

Martínez posa de manifest que moltes de les prioritats del 2011 eren projectes de més d'una legislatura i ara espera poder continuar treballant. A més, contata que "l'actual context econòmic que vivim ha fet que la prioritat en aquesta legislatura fossin els serveis públics i socials de primera necessitat i el manteniment de la infraestructura".

La candidata de CiU valora positivament el seu pas pel govern. Destaca la tasca realitzada per tal de reduir l'endeutament. En aquest sentit explica que han passat d'un endeutament del 47% el 2011 a un 12% actual. A més, compleixen la normativa de pagament de proveïdors que en el darrer trimestre ha estat a 7 dies.

El programa se centrarà a millorar la qualitat de vida dels jonquerencs "sobretot en l'àmbit social" i ha afegit que també farem èmfasi a millorar la qualitat urbana del carrer major per tal de prioritzar el petit comerç de proximitat.