Un detingut i almenys mig quilo de cocaïna, dosis d'heroïna i una bàscula digital comissades. Aquest és el balanç d'un operatiu antidroga dels Mossos d'Esquadra que es va desenvolupar ahir a la tarda en ple de centre de la Jonquera. L'arrestat a qui se li va imputar un presumpte delicte de tràfic de drogues és un veí de la Jonquera mateix, té 35 anys i és de nacionalitat marroquina.

L'operatiu és la culminació d'una investigació policial, ja que havien rebut queixes veïnals perquè es venia droga en un pis del carrer Major -on es va fer la detenció- i en bars de la zona i els carrers del centre de la població.

Després de dies observant i comprovant els fets, els Mossos van aconseguir que el jutge donés el permís fer anar a fer l'escorcoll al pis del número 37 del carrer Major. Davant l'expectació veïnal, els agents cap a les cinc de la tarda van tancar l'accés al carrer Major i van dur a terme la detenció de l'home, que compta amb antecedents policials, entre ells per tràfic de drogues i lesions.

Durant l'escorcoll del pis, els agents van localitzar-hi droga: almenys mig quilo de cocaïna i diverses dosis d'heroïna, així com una bàscula. No es descarten més detencions. En l'operatiu hi van participar agents de seguretat ciutadana, d'investigació i de l'ARRO.