Set encaputxats van rebentar l'aparador d'una botiga de Figueres que està especialitzada en la venda de telefonia mòbil i se'n van emportar terminals valorats en fins a 10.000 euros. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i busquen els set autors del robatori.

Els fets es remunten a la matinada de dijous quan els set homes al voltant de dos quarts de quatre de la matinada van irrompre al carrer Sant Llàtzer de Figueres, que es troba a tocar de l'estació de tren convencional. Amb l'ajut d'un mall haurien trencat el vidre d'un aparador lateral per on van passar els set homes.

Els individus es van entretenir a buscar els aparells de telefonia mòbil d'alta gamma, com ara Iphones i se'n van emportar una gran quantitat. Estarien quantificats en uns 10.000 euros.

Els lladres després van fugir ràpidament i quan els Mossos van rebre l'alerta ja no hi eren. El que sí van trobar és la gravació de la càmera de la botiga. On es podien veure tots set homes que anaven encaputxats i ben equipats amb gorres i guants per no deixar rastre. Els agents de la comissaria de Figuers han obert una investigació per enxampar els lladres.

Es dóna el cas que no fa a finals de gener, uns lladres -en aquest cas dos homes que van poder ser detinguts- van fer un cop en una altra botiga de telefonia mòbil i d'alta tecnologia. En aquest cas, els lladres també a cop de mall van rebentar l'aparador d'una botiga del carrer Germanes Massanet de Figueres i van robar 13 tauletes electròniques, que estarien valorades en uns 2.000 euros.