Volien veure cervesa al carrer i van decidir que la millor manera de fer-ho no era passar per caixa sinó robar-ne d'una benzinera de Figueres. Això és el que van fer dos joves -un d'ells menor d'edat- divendres de matinada. Van accedir al magatzem i es van emportar onze cerveses d'una mateixa marca. Els Mossos en sonar l'alarma van anar al lloc dels fets i al cap de res, a tocar d'unes naus s'hi van trobar els dos nois tranquil·lament fent botellón i bevent les cerveses que havien robat. Ambdós, un jove de 19 anys d'edat i un menor, de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres van quedar detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força.

Els fets es remunten cap a quarts d'una de la matinada del divendres quan els Mossos de la comissaria de Figueres van saber que s'havia activat l'alarma de la benzinera Galp situada a la ronda sud de Figueres. En arribar al lloc, la patrulla va comprovar que una porta del magatzem presentava danys i estava oberta.

De dins del local, es van trobar a faltar diverses ampolles de cervesa d'una marca en concret. El més curiós és que a 50 metres del lloc dels fets, una altra patrulla va trobar dues persones amagades entre dues naus industrials del polígon Firal de Figueres. Aquests joves estaven consumint cerveses de la marca robada.

Un cop van comprovar les evidències en el lloc dels fets, els Mossos van constatar que es tractava dels autors del robatori i van detenir-los. Pel que fa al menor, va ser lliurat al seus tutors legals i properament serà citat per la Fiscalia de Menors de Girona. El detingut major d'edat, sense antecedents, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat.