L'Ajuntament de l'Escala ha arribat a un acord pel lloguer d'un terreny a avinguda Girona on espera traslladar la Policia Local i crear un aparcament per a dos-cents vehicles. Es pagaran 4.958 euros de lloguer amb opció de compra més endavant.

La finca està situada entre l'avinguda Girona i el carrer Dalí. Compta amb un antic local comercial on s'espera traslladar la Policia Local que suposa un lloguer de 2.800 euros al mes i la resta de la finca, un solar, pel que es pagarà 2.158 euros per a destinar-la a aparcament públic. L'Ajuntament informa que s'ha arribat a un acord de lloguer amb opció de compra. Els diners que ara es paguin servirien com a avançament d'una opció de compra.

El regidor d'Urbanisme, Víctor Puga, considera que "és un acord històric que obre moltes possibilitats de futur" Destaca la possibilitat de fer-hi l'estacionament, el primer que es podrà adequar per aquest estiu. El nou aparcament està a 150 metres d'equipaments com el pavelló d'esports i a vuit minuts a peu de la P latja, al centre històric.