Traginava bosses pel carrer Nord de la Jonquera però en veure els Mossos d'Esquadra va entrar ben ràpidament a una botiga. Quan els agents van veure aquest moviment estrany i que semblava que volia amagar alguna cosa, van interceptar l'home. A més, del local en van sortir tres homes més que també van identificar.

Amb el suport d'efectius dels Mossos de Figueres i de la Policia Local de la Jonquera, els agents van localitzar que dins de l'immoble hi havia unes 38 bosses que contenien diverses peces de roba de diferents marques que podrien ser objectes falsificats. N'hi havia prop de 4.000.

Les peces de roba i complements, presumptament falsificades, portaven l'etiquetatge de la marca i el preu de venda. En total es van localitzar 3.908 peces que hauran de passar el peritatge de les respectives marques per valorar-ne la seva autenticitat.

Els quatre homes van acabar imputats. Tenen entre els 21 i 35 anys, són veïns de Figueres i la Jonquera i van quedar denunciats com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial.

Tots quatre denunciats hauran de declarar, davant el Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres encarregat de conèixer el cas, quan siguin requerits.

Els fets es remunten al 18 de febrer, al voltant de les cinc de la tarda, quan una patrulla dels Mossos que feia tasques de seguretat ciutadana per la Jonquera va observar a l'altura del carrer Nord, un home que entrava unes bosses de grans dimensions dins un local. Aquest, en veure la presència policial, va entrar dins l'establiment ràpidament amb la clara intenció d'amagar alguna cosa. Tot seguit es va interceptar l'home i tres més. Els quatre van quedar imputats per tenir roba falsificada.