Una baralla a la discoteca Rotana d'Empuriabrava ha acabat amb dos grups de joves denunciats. Un de format per tres nois acusats d'un intent d'agressió sexual i un altre de sis persones -cinc nois i una noia- acusats de denúncia falsa i lesions. El cas va produir-se la matinada del 5 d'abril.

Sembla que ambdós grups van barallar-se a l'interior del local forçant d'aquesta manera la seva expulsió però, a partir d'aquí, les versions dels fets no lliguen.

El grup de tres joves assegura que va ser agredit i, de fet, van anar al CAP de Roses per curar-se les lesions. Després haurien anat a Girona per interposar una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra però van acabar tornar a Roses per interposar-la a la comissaria d'allà. No obstant, van quedar detinguts a l'acte per agressió sexual. Els joves no entenien la situació i van optar inicialment per no declarar, a l'espera que de poder parlar amb el seu advocat i saber què passava.

I és que mentre havien anat al CAP, el grup que els havia agredit ja havia interposat una denúncia contra ells assegurant que els tres joves havien intentat violar una noia dins el cotxe. Asseguraven que un li ?estirava els cabells, un altre li pegava i un darrer li deia que l'anava a violar.

El joves van passar a disposició judicial i van desmentir qualsevol agressió sexual alhora que relataven l'agressió que havien patit i reclamaven que la seva declaració tinguessin qualitat de denúncia contra el grup que els acusava d'intent de violació. De fet, els nois van demanar que s'analitzés els seu vehicle a fi de demostrar que no hi havia ADN de la noia i que es revisin les càmeres de seguretat. Van quedar en llibertat amb càrrecs.