Les impulsores del Tots Hi Som, un centre de dia per oferir tot tipus de serveis a les persones amb diversitat funcional, amb teràpies innovadores com la propera obertura d'una sala multisensorial ha obtingut el primer premi Emprenedor que ahir es va entregar al convent dels Caputxins de Figueres junt amb cinc guardons més: el segon premi Emprenedor, el Jove Empresari, el de la millor idea de negoci per a cicles formatius i en la cagegoria d'ESO i el premi a la línia de negoci innovadora. Els organitzadors van destacar l'alt nivell i l'emprenedoria que hi ha a la comarca.

Laura Cebrià i Alba Pérez gestionen el centre al carrer Peralada i en un parell de mesos n'esperen obrir un segon al carrer Hortes. Ofereixen el servei a les famílies i discapacitats, des de donar el sopar a organtizar activitats. La diferència és que treballen de "tu a tu" i en grups petits i que ofereixen qualsevol servei integrant una xarxa de professionals. Tindran una sala multisensorial oberta a tothom quan habitualment estan als centres. Allà s'hi treballen els cinc sentits per estimular-los amb un terapeuta. Han obtingut 3.000 euros del primer premi. El segon guardonat, Activapac, n'ha rebut 1.500. Són només dos dels sis premiats en uns guardons que, segons l'alcaldessa, Marta Felip, mostren el que s'està coent, i volen potenciar "el cultiu de la cantera de tot aquest talent que corre pel territori".

Els premis estan impulsats per l'Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari de l'Alt Empordà, el Forum Imagina, l'Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de Catalunya Emprèn i la Diputació de Girona.