El castell de Llers va estrenar aquest capde setmana una nova temporada cultural acollint la representació del monòleg de l'actor Fermí Fernández, El Sommelier, centrat en el món del vi. Per aquest estiu s'està acabant de tancar el ?segon cicle Música al castell de Llers i per Sant Joan serà un dels espais destacats de la Fira de la Bruixa.

Unes dues-centes persones van assistir a la representació de l'obra on el conegut actor, un dels membres de l'equip de Minoria Absoluta, demostra la seva versatilitat amb un paper dramàtic. El Sommelier és una obra pensada pel mateix actor, escrita pel periodista Toni Orensanz i dirigida per Toni Albà. Sembla que ha de ser una lliçó magistral sobre el món del vi, però acaba sorprenent l'actor amb un gir. L'escenari és el castell, el del primer vampir català situat al centre de Llers que va ser sotmès a una restauració.

El castell agafarà protagonisme de nou durant la Fira Bruixa. Compta amb una fira artesana i vinculada al món de la bruixeria que omple els carrers del poble situats al voltant de l'antiga fortificació. A més, hi tenen lloc activitats paral·leles durant tota la jornada.