El grup Terraza presentarà a la Fira de la Rosa un nou tractament basat en aquesta flor. S'adreça a les dones i s'ofereix a l'spa de l'hotel. La Fira de la Rosa se celebra a partir d'avui i fins diumenge amb múltiples activitats.

La rosa serà la protagonista de les composicions artístiques, degustacions gastronòmiques, concursos i tallers de cuina. Per sumar-se a la fira, el Grup Terraza presentarà el tractament, anomenat Sublime roses, que propociona hidratació, regeneració, nutrició i relaxació. Segons han explicat, inclou un tractament facial a base de rosa mosqueta i massatge facial a base de pdres de quars rosa, amb peeling i massatge del tors amb olis aromàtics. La rosa mosqueta és molt útil per estimular el rejoveniment de la pell i millora diferents patologies. La responsable de l'spa, la terapeuta Mari Hakansson, destaca que aquest tractament és un "ritual", que s'afegeix als cinc que ja s'oferien des de l'spa, i que comportarà un gran relax i molts beneficis per a les usuàries.

El grup Terraza té diferents spas. Un d'ells se situa a l'Hotel Terraza. Està situat a la cinquena planta amb vistes a la badia de Roses. Hi ha una cabina doble per a massatges en parella.

La Fira de la Rosa dóna avui el tret de sortida. L'espai de la rambla de la Riera Ginjolers i la plaça Catalunya estaran ocupats per una fira mercat d'artesania, demostracions d'oficis i tallers infantils. A més, hi haurà composicions artístiques i florals al nucli antic. La Fira s'inaugurarà oficialment a les sis de la tarda a càrrec de l'alcaldessa en funcions, Montserrat Mindan, i s'entregarna els premis del III Concurs de Roses. Entre altres actes, també hi haurà actuacions musicals. Fins diumenge al vespre es preveu un ampli programa d'activitats.