El conegut Chef Rubio d'un programa de cuina que emet el canal Discovery Max va ser el protagonista ahir al mercat de Figueres i a alguns establiments de la ciutat on es va rodar un programa.

El xef va començar el rodatge als mercats de fruita i verdura de plaça Catalunya i plaça del Gra on va degustar alguns dels productes locals envoltat dels compradors habituals. Més tard es va traslladar al museu Dalí i a la tarda va visitar alguns establiments locals per degustar i descobrir com s'elaboren alguns productes com la botifarra dolça, els brunyols i les flaones.

El regidor de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, ha valorat que és una manera de potenciar el mercat. En aquest sentit va dir que es va iniciar un seguit d'accions en l'anterior mandat per portar a terme iniciatives que promoguessin els mercats. El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, posa de manifest la importància que "un cuiner internacional i un programa d'un canal que s'emet a tot el món com el Discovery, escolleixin el nostre mercat per mostrar els nostres productes locals" i considera que és una prova que es va en el bon camí.

A banda de Figueres, el dia abans va està gravant a l'Escala, centrant-se principalment en les conegudes anxoves, i estava previst que visités altres poblacions com Pals, Girona i Sils.