Dues de les històriques discoteques de la comarca, Passarel·la a Castelló d'Empúries, i el Chic de Roses, han reobert aquest cap de setmana les portes després que haguessin de tancar per motius diferents. Passarel·la ho feia en acabar-se la concessió que tenia una empresa sobre la platja d'Empuriabrava i, per tant, haguessin de marxar, i Chic per requeriments de reformes per part de l'Ajuntament. Passarel·la obre en un nou local.

La característica piscina de la discoteca Passarel·la continua ocupant una part central de la part interior del nou edifici, una nau a peu de la carretera de Roses just al costat de la pista de l'aeròdrom d'Empuriabrava, al carrer Aeroclub 67. Palmeres exteriors, il·luminació i una terrassa a la part superior és el primer que veuen els clients per trobar-se a l'interior amb quatre ambients diferents, terrasses, deu barres i la piscina. Va obrir les portes divendres i estarà oberta cada dia fins passat l'estiu oferint les habituals festes temàtiques. Duranys anys va ocupar l'espai central del passeig en l'únic edifici que s'ha conservat, que acollirrà establiments de restauració. L'Ajuntament ho posarà a concurs,però la llei impedeix que hi hagi una discoteca.

Pel que fa al Chic de Roses, estava previst que obrís ahir al vespre de nou les portes després que es tanqués el 2013. L'Ajuntament va obligar a tancar perquè no reunia les garanties de seguretat mínimes. Se'ls havien fet diversos requeriments per resoldre les deficiències. La discoteca va ser pionera fa dècades en oferir grans festes temàtiques i de l'escuma.