Un incendi declarat ahir al migdia a Vilamanicle va cremar uns 9.000 metres quadrats de matolls i vegetació. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar set dotacions terrestres i un helicòpter de comandament dels Bombers de la Generalitat.

Les flames es van iniciar quan passaven set minuts de les dotze del matí just a l'entrada del municipi, darrere del poliesportiu i a tocar del punt quilomètric 0,3 de la carretera GIV-6032. Les causes de l'incendi són encara una incògnita però els efectius desplegats fins al lloc dels fets van permetre que pels volts de tres quarts d'una del migdia aconseguissin confinar el foc i deu minuts més tard ja el donessin per controlat. A tres quarts de dues del migdia es van retirar les diferents dotacions, un cop les flames es van donar per extingides.

Els Bombers van activar també un segon helicòpter que, finalment, no va haver de treballar-hi ni va haver de fer descàrregues al lloc. En les tasques d'extinció també hi van treballar diversos efectius dels ADF.