Un conductor que la nit de la revetlla de Sant Joan va atropellar un jove de 20 anys a Figueres i es va donar a la fuga es va presentar a la comissaria de la Guàrdia Urbana dos dies després conscient que arran de l'incident havia perdut la matrícula amb què els agents l'haurien identificat. El noi, que va haver de ser traslladat a l'hospital Josep Trueta, va patir fractures a les extremitats, especialment a les cames, i un fort traumatisme craneoencefàlic.

Segons alguns testimonis que estaven al lloc dels fets, el jove es dirigia a la festa que s'estava fent a La Cate quan al carrer Rector Aroles un vehicle el va embestir. L'impacte el va desplaçar uns metres però el conductor del vehicle no s'hauria ni aturat. L'accident, però, va provocar que perdés la matrícula amb la qual cosa la policia va començar una investigació per a localitzar-lo. El jove, que va quedar estès a terra, va ser atès en primera instància per una persona que estava allà i que li va practicar els primera auxilis fins que els serveis mèdics els van traslladar a Girona.

Dos dies després, confessa

Dos dies després, divendres a la nit, el presumpte autor dels fets es va personar a la comissaria de la ?Guàrdia Urbana. El vehicle va ingressar al dipòsit municipal i el conductor va declarar com a denunciat pels fets.