Quatre persones, d'entre 20 i 40 anys, van resultar ferides greus en un accident de trànsit a Castelló d'Empúries. Quan circulaven amb el seu turisme van impactar contra un senglar que creuava la carretera C-260, via que uneix Roses amb Figueres. Els quatre ferits van ser evacuats en ambulàncies fins a l'hospital de Figueres, on ahir ja van ser donades d'alta.

Els fets es van produir durant la matinada d'ahir. L'accident es va produir cap a un quart d'una, quant les víctimes circulaven amb un turisme, un Fiat Punto amb matrícula de les illes Balears. Un senglar se'ls va plantar a la carretera i malgrat intentar esquivar-lo i van acabar col·lidint. L'accident es va produir al quilòmetre 35,2. Al lloc hi van anar Bombers, Mossos i serveis sanitaris.

Quatre ambulàncies del SEM?(Sistema d'Emergències Mèdiques) van desplaçar-se al punt de l'accident de trànsit i van evacuar els quatre ocupants del cotxe fins a l'hospital de Figueres. Ahir al matí, segons fonts del centre sanitari, van ser tots donats d'alta.