Dizaina torna a la Rambla de Figueres

04.07.2015 | 07:15

La fira de dissenyadors independents Dizaina tornarà aquest dissabte a la rambla de Figueres convertint aquest emblemàtic espai en una gran platja. La celebració, que enguany arriba a la seva quarta edició, oferirà 48 marques de diferents sectors vinculats a la moda però també a la joieria o als complements. A més, enguany també hi haurà una expositor de joguines de fusta i un de suro.
La mostra començarà a les deu del matí i oferirà també múltiples concerts i tallers, destinats tant al públic infantil com al familiar. Un taller de dibuix en moviment, de galetes creatives, de contes musicals o bé un workshop d'il·lustració seran algunes propostes amb què els visitants podran participar. Pel què fa a les actuacions musicals que s'allargaran fins al vespre, hi haurà Tape on me, Two cats, Ap-Sticks, Merkado Negro i Ràdiocassete night.
En aquesta nova edició, els padrins dels joves dissenyadors participants seran Cèlia Vela, Dídac Lee, María Herreros i Txell Costa. En l'àmbit de la solidaritat, se sortejaran tres lots amb elements i objectes de disseny que les marques oresents han donat. El que es recapti amb la venda de butlletes es destinara al Grup Iris, que integra a dones que han patit o pateixen càncer de mama i que té com a objectiu donar suport a les que se'ls diagnostica la malaltia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema