El grup Terraza de Roses ha invertit 2,5 milions per obrir un nou complex hoteler i d'apartaments a Roses, a l'avinguda Salatà. Amb el nom de 1935 Hotel & Apartments, s'ha construït sobre la base de dos edificis dels anys seixanta que s'han rehabilitat. El grup celebra aquest any el seu vuitanta aniversari ampliant l'oferta amb una innovadora iniciativa relacionant-la amb els productes de quilòmetre zero. L'hotel és també una botiga amb un espai per comprar productes del territori. Està previst obrir a la tardor un restaurant amb una oferta exclusiva d'aquests productes.

El nom 1935 és en commemoració a l'any que es va fundar l'hotel Terraza, l'embrió del grup. Per dissenyar-lo i construir-lo s'ha volgut treballar amb el territori i s'han contractat empreses locals.

L'establiment disposa de 14 places d'apartament equipades amb lavabo i cuina i 20 places hoteleres. Compta amb la botiga i també una cafeteria, comptant totes dues amb productes "quilòmetre zero" i potenciant el producte de l'entorn. El nou hotel-boutique, a més, té una àmplia zona de relax, amb piscina jacuzzi, i disposa d'un espai per a bicicletes amb un taller de manteniment i reparació propi. A més, a l'exterior disposa d'una piscina, una zona chill out, una terrassa i es poden contractar serveis com l'ús gratuït de bicicletes. L'establiment s'incorpora a l'àmplia oferta hotelera de Roses amb un producte que vol ser diferent.

El grup Terraza està celebrant el 80è aniversari ampliant la seva oferta, que actualment inclou un hotel amb restaurant i un spa; un càmping i apartaments. El fundador va ser Norat Gotanegra, que el 1935 va obrir l'hotel Terraza arran de mar i que avui està dirigit per la tercera generació. També hi ha la Cuina d'en Norat, que va fundar Gotanegra després d'un viatge a París i Argentina. El 1990 es va incorporar el càmping Salatà, amb 4 hectàrees, i disposen de dos complexos d'apartaments a Roses i Figueres. En conjunt donen feina a un centenar de persones, ofereixen 1.200 places d'allotjament i facturen quatre milions d'euros.