Roses estrena la nova rambla Ginjolers que ha d'impulsar el comerç

L'obra quedarà pendent en un tram del carrer Tarragona, que es farà passat l'estiu, però es dóna la major part dels treballs per finalitzats

08.07.2015 | 07:20
La nova imatge de la rambla Ginjolers on l´Ajuntament ha invertit 1,9 milions d´euros.

Roses ha estrenat part de la rambla Ginjolers, el nou espai urbà que ha de servir per dinamitzar comercialment i econòmicament una nova àrea, la de la riera Ginjolers. L'Ajuntament deixa pendent un tram del carrer Tarragona que es deixarà per passat l'estiu. L'espai, un dels més transitats, ha sofert una transformació urbana pensat per donar més prioritat al vianant i al comerç.El cost de l'obra és de 1,9 milions d'euros.

La zona és una de les més transitades, tot i que fins ara el vehicle tenia prioritat. Els treballs han suposat crear el vial de trànsit a la part central deixant als laterals unes grans voreres per a zona de passeig o organitzar-hi activitats. Això ha suposat donar-li més visibilitat i convidar a transitar-hi a peu. S'ha dotat de mobiliari, 141 arbres, i jocs infantils per a diferents edats, entre altres elements, per convidar al ciutadà a fer-hi vida. Això esperen que ajudi, alhora, a dinamitzar el comerç.

Les obres van començar el mes d'octubre a una de les artèries principals i en una àrea de 15.880 metres quadrats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema