L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha arranjat el camí de la platja de Can Comes, un accés a una platja dins el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà on només es pot arribar a l'estiu.

El camí creua una zona d'Aiguamolls i per això és un vial sense cap tractament agressiu. L'Ajuntament l'ha anivellat en un tram de 600 metres perquè estava molt afectat per les roderes dels vehicles després de les pluges i s'hi feia difícil transitar.

Els treballs complementen els que es van efectuar el 2013 al llarg dels darrers 500 metres just abans d'arribar a la platja. En aquell punt es va aixecar la rasant per evitar que aquesta part de l'accés a Can Comes quedés colgat per les aigües.

L'Ajuntament ha remarcat que els treballs que es porten a terme es fan amb mesures especials per evitar malmetre un espai d'alt valor ambiental. El camí travessa un sector de la Reserva Natural Integral.

Es permet l'accés només a l'estiu i permet arribar fins a una platja poc transitada envoltada de natura. És una zona de cria d'aus i per això s'imposen restriccions d'accés la major part de ?l'any.