Va ser explotada sexualment en un club de cites d'Hostalets de Llers durant quatre anys sota dures condicions físiques i psicològiques. Després de quedar-se embarassada del seu proxeneta, la jove va tornar temporalment a Romania i quan el nadó va fer tres mesos va tornar a Espanya per seguir prostituint-se ja que el proxeneta amenaçava la noia de fer mal al nadó. La jove, que ara té 22 anys, va decidir actuar per canviar de vida. Per això, va enviar un correu electrònic a la Policia Nacional del Tràfic d'Éssers Humans i a partir d'aquí va començar una investigació.

Els policies, expliquen que en el correu la jove afirmava que estava sent explotada sexualment des de feia quatre anys en un club de cites d'Hostalets de Llers per membres d'una mateixa família de nacionalitat romanesa i que la seva situació s'havia agreujat.

Un cop comprovada la veracitat, els agents van fer indagacions per determinar la identitat dels proxenetes i alliberar la víctima. Finalment, la matinada del 8 de juliol va ser alliberada a la sortida del club de cites quan el seu proxeneta es disposava a traslladar-la fins al seu domicili on residia amb el seu nadó, també alliberat. Al mateix temps es va arrestar el proxeneta, un jove de 25 anys que va quedar detingut per diversos delictes. Se li va imputar un delicte de prostitució coactiva, un de pertinença a grup criminal, un de violència domèstica i un altre de tràfic de drogues. Després de passar a disposició davant del jutge de Figueres, va quedar amb llibertat amb càrrecs.

La jove havia estat captada pel detingut a Romania quan era encara menor d'edat -16 anys- sota el mètode del «lover boy». El noi va aconseguir seduir-la i tenir-hi una falsa relació. La víctima tenia molta dependència emocional del que seria el seu proxeneta i vivia enganyada. Un cop van arribar a Figueres, la noia va passar diversos dies reclosa en un immoble i incomunicada. Passades dues setmanes, va començar la seva explotació sexual en el club sense que tingués opció a negar-se ja que era sotmesa a agressions, amenaces i coaccions per part de l'explotador, que la tenia aïllada socialment amb l'ajuda de les seves dues germanes. Tenen 32 i 39 anys i també van ser detingudes per un delicte de prostitució coactiva i pertinença en grup criminal.

La jove era explotada sexualment cada dia de la setmana sense descans durant nou hores ininterrompudament. A més de prostituir-se, també era forçada a vendre cocaïna als clients. Tots els diners que feia amb els seus serveis sexuals eren per al proxeneta i la família d'ell. Segons la víctima, els va arribar a donar més de 300.000 euros fruit de l'explotació sexual.