Alejandro Sánchez és la cara que hi ha darrere d'iAleVlogs, un youtuber que s'ha fet popular a Internet pels seus vídeos de Youtube. Els seus subscriptors i les visites que rep al seu canal se sumen per milers. Està a punt de començar 2n de Batxillerat a l'Institut Cap Norfeu de Roses, i amb encara no 17 anys té clar que vol fer la carrera de periodisme i publicitat i treballar com a model per a marques comercials.

Els vídeos de les seves paròdies d'Ylenia, una concursant de Gran Hermano VIP i Gandía Shore, han causat sensació a Youtube, i una mostra n'és el nombre de visites que rep. Un dels seus muntatges ja supera les 300.000 visualitzacions i, a una velocitat de vertigen, iAleVlogs va sumant subscriptors al seu canal de Youtube. Ja en té més de 8.000. El seu compte d'Instagram (aleselfies) també es mou en aquestes xifres.

D'on ve la teva afició per Youtube?

Jo sempre em quedava a casa, no sortia molt, la veritat. I mirava youtubers, com Depostreunpolo. Es diu Noelia, ens hem fet bons amics i és molt coneguda, perquè té més de 120.000 subscriptors a Youtube. Jo volia ser com ella, estar darrere la càmera i que la gent em pogués veure. Volia obrir una finestra al món exterior, per poder penjar el que jo volgués amb la intenció que la gent s'interessés per mi. Vas veient que vas creixent i que aquella mateixa gent que tu admiraves pot ser amiga teva.

Com i quan vas crear iAleVlogs?

Va ser al febrer del 2014. Però des de l'estiu del 2013 que miro videos. Un dia vaig crear el meu propi canal i vaig pujar un vídeo. Posava una càmera de fotos que tenia a casa sobre una pila de llibres i em gravava. El meu primer vídeo el vaig penjar en privat. Li vaig ensenyar a la meva mare i em va donar el seu permís per fer-ho. Des de llavors, vaig poder seguir penjant-ne, perquè tenia la seva autorització. Al principi, li ensenyava tots els vídeos a ella, però ara ja no em cal, confia molt en mi.

Més de 8.000 subscriptors a Youtube, uns 7.000 seguidors a Instagram, i creixent. Això ho fa que ets molt actiu?

Sí que ho sóc, sí. Cada dia pujo com a mínim una foto a Instagram i a vegades fins i tot dos. A Youtube, al principi, pujava un vídeo per setmana, però estudiant, treballant i tenint un vídeo que està en més de 300.000 visites i que està donant molt de sí, ja no em cal pujar-ne un cada setmana.

La teva especialitat són les imitacions d'Ylenia. Perquè ella?

Jo veia el programa en el qual sortia i m'agradava molt la seva desimboltura. Un dia em va donar per posar-me una perruca rossa i gravar-me. Vaig tenir molta audència i des d'aquell moment m'agrada fer imitacions d'ella perquè m'ho passo molt i molt bé. Ho visc molt.