L'Ajuntament de Capmany liderat per l'alcalde, Joan Fuentes (CiU), ha apostat per implicar totes les persones que es van presentar a la candidatura, fins i tot els suplents, en tasques actives al govern. Eren la única llista que es va presentar a les passades eleccions i, per tant, van obtenir els set regidors del consistori.

Des de fa un parell de setmanes funcionen amb el nou cartipàs que marca el repartiment de tasques però l'alcalde assenyala que «la filosofia de l'equip és el treball en comú» i per això César Freire i Josep Masó que van presentar-se com a suplents a les eleccions, també treballen activament en les tasques de l'Ajuntament.

Pel que fa als regidors, Montse Joana assumeix Cultura i Festes; Marga Canta les àrees d'Educació, Esports, Benestar Social i Joventut; Anabel Gardell les d'Indústria, Turisme i Comerç; Miquel Llosa s'encarregarà de Medi Ambient, Medi Natural, Agricultura i Sanitat; Joan Reventós Patrimoni, Urbanisme i Territori, Obres i Manteniment, mentre Núria Peitaví serà la responsables de les àrees de Relacions Institucionals i Comunicació.

En el primer ple extraordinari també es van nomenar dues tinents d'alcaldia: Montse Joana i Marga Canta.

Les sessions dels plens es faran el tercer dijous de cada mes a les vuit del vespre.