L'Ajuntament de Figueres ha començat les obres d'arranjament del camí de Cabanes que les pluges de novembre de l'any passat van deixar en mal estat. Els treballs tenen un cost de 30.000 euros.

Els danys es van produir al talús i al ferm del camí en el tram comprès entre la cruïlla de la N-II i un tram d'uns quatre-cents metres del camí. L'aigua va comportar que s'arrossegués el material que estabilitza el talús i es va deteriorar l'estructura. El ferm, que ja es trobava força deteriorat, encara va quedar més malmès. Les obres, segons ha informat l'Ajuntament, consistiran a estabilitzar l'estructura del talús amb la formació d'una escullera amb pedra i material granular i, una vegada repada, arreglar el ferm. A més, es pavimentarà tot el tram afectat, d'uns tres mil tres-cents metres quadrats. Està previst que les actuacios s'allarguin dues setmanes.

Les pluges de novembre van deixar 140 litres per metre quadrat a Figueres i 180 a Cabanes, unes quantitats que es van acumular en menys de quatre hores. El forat de la Rambla va ser la principal afectació, però com molts municipis de la zona van patir afectacions a camins i talusos.