L'Ajuntament de Roses tindrà avui un punt informatiu sobre el mosquit Tigre al mercat municipal per tal de resoldre dubtes i donar consells sobre les mesures i prevenció a tenir en cmopte per combatre aquest insecte. Justament en els darrers dies veïns de Mas Boscà, segons informa el mitjà digital Vila de Roses, s'han adreçat a l'Ajuntament queixant-se de la presència de l'insecte. Fins ara no s'ha detectat cap focus.

L'estand estarà obert des de dos quarts de nou del matía la una del migdia. El Programa de Vigilància del Mosquit Tigre de Dipsalut oferirà informació. El servei, durant aquest any, ha portat a terme vuit atencions domiciliàries a Roses després de rebre vuit sol·licituds.

Els veïns de Mas Boscà es van queixar recentment de la presència del mosquit al barri amb les conseqüents molèsties. El Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i el Baix Ter va fer unainspecció però no va trobar cap focus als habitatges inspeccionats, tot i que podria situar-se en alguns dels que no hi ha ningú on van deixar fulletons informatius de com evitar-lo.